anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bank pocztowy

MAMY ROZWIĄZANIE!
dmk552
#7 Wielbiciel#

Witam

Mam konto w banku pocztowym, niestety nie zawsze jest opcja zeby dokonac wplaty przez pocztowy24. Znacznie to utrudnia wykonanie przelewu zwlaszcza przez telefon. Dlatego gdyby udalo sie cos z tym zrobic bylbym niezmiernie wdzieczny. 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
TATLOK
#15 Entuzjasta#

Płatności można dokonywać kartą, lub zmienić bank na taki który idzie z "duchem czasu" szanując tym samym swoich klientów.

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

W takiej sytuacji wybieraj "płacę przelewem tradycyjnym". Po otrzymaniu danych do przelewu wchodzisz na stronę swojego banku i robisz przelew, który za pośrednictwem Allegro Finanse trafi do sprzedawcy. Przelew tradycyjny dochodzi w nieco dłuższym czasie.

oznacz moderatorów
pulkownik66
#19 Nestor#

@dmk552  Bardzo dużo sprzedających udostępnia przelewy24 i tam jest nasz bank/ bo ja też w pocztowym/

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@dmk552 Przelew tradycyjny to dużo kłopotów, wypełnić, iść, wysłać i oczywiście najważniejsze, nie pomylić niczego. Lepsze te przelewy 24.

oznacz moderatorów
pulkownik66
#19 Nestor#

@LEW433  Przelew tradycyjny możesz też zrobić zdalnie, tylko trwa to dłużej.Nie trzeba dymać na pocztę.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@pulkownik66 Można wypełniać na piechotę, to miałem na myśli, taki skrót(sory).😁

oznacz moderatorów
dmk552
#7 Wielbiciel#

Dokladnie, wiecej roboty i dluzsza procedura. Na PGNiG tez nie bylo, ale jak do nich napisalem to nastepnego dnia dodali. 

oznacz moderatorów