Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Działam przez Baselinker, klient wybrał metodę dostawy na Allegro Kurier UPS Pobranie.
Baselinker wyrzucił mi takie komunikat na czerwono:
Szukałem miejsca w Allegro, gdzie mogę to dodać lub zmienić, ale jedyne miejsce jakie znalazłem to Ustawienia wypłat: https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/ustawienia-wyplat , ale tam mam już konto dodane, które obsługuje wypłaty i działa od kilku lat.
W czym może być problem i jak mogę go rozwiązać, aby móc bez przeszkód korzystać z tej formy dostawy?
Mam ten sam problem, w którym miejscu w Baselinker wprowadzasz zmianę bo nie mogę znaleźć 😞
wchodzisz w integracje, wybierasz moduł "wysyłam z allegro" i tam w zakładce "Konta w systemie kuriera (połączenie API)" masz zakładkę "Numer konta do pobrania (IBAN)" - wrzucasz to w formie IBAN, a nie czystego numeru konta
Super wielkie dzięki, działa 🙂
a Czy jeżeli ustawimy Numer konta do pobrania (IBAN) na w baselinker czeski, to pobrania z PL robione porzez baselniker nie będą też wysyłane na numer czeski?
u mnie niestety nie pomogło.
pojawił się problem z ubezpieczniem, (mimo, że było podane) i kolejne problemy. jak to rozwiązac?
Również nie moge nadać dzisiaj takiej paczki. Co moge zrobić. Konta takie same na allegro i w BS.
Odśwież integrację z Allegro w BL: Integracje -> Allegro -> Ponownie podłącz konto Allegro.
Następnie wejdź w edycję integracji z kurierami Allegro w BL i jeżeli tam wpisane masz konto z IBAN, to po prostu zapisz ustawienia. U mnie to zadziałało dosłownie 5 minut temu.
u mnie puściło dopiero po USUNIĘCIU numeru konta z integracji w BL
To resolve the "no account for payments" message for Baselinker Allegro Kurier UPS Cash on Delivery, follow these steps: