Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego bezpodstawnie allegro blokuje moje środki na swoim koncie i nie moge uzyskać odblokowania ich Proszę podać mi podstawę prawna i zapis w regulaminie o takich blokadach środków przecież allegro w ten sposób przetrzymuje moje pieniądze a to jest karalne!
Bez powodu, weryfikacje konta do wypłat masz, miałeś?
miałem 3 lata temu i konto j est aktywne
machasz szabelką, miotasz się, a nic bezpodstawnie sie nie dzieje. jaki masz komunikat? masz nieaktywne szare wypłaty czy dział bezpieczeństwa przysłąl ci maila? czy coś jeszcze innego?
mam szare nie aktywne wypłaty konto weryfikowane 3 lata temu i jest aktualne
@listeczek12345 Tak konto zweryfikowałeś 3 lata temu. Ale Allegro nie przesyła pieniędzy, przesyłaniem pieniędzy na konta użytkowników zajmuja się inne firmy: PayU lub Przelewy24.
Musisz jeszcze udowodnić że ty to naprawdę ty wobec tych firm czyli wykonać jeszcze dwie weryfikacje.
To nie jest wymysł Allegro ani tych firm lecz taki obowiązek wprowadziła Ustawa o przeciwdziałaniu terroryzmu i praniu brudnych pieniędzy.
Więc żadnymi karami tu nie strasz tylko bierz się za weryfikowanie.
Juz temat rozwiązany allegro po moich dwukrotnych interwencjach przez czat odblokowało mozliwosc wypłaty środków nie podając powodu co było przyczyna ich blokady i szanowni doradcy dziekuje ale nie musiałem nic ponownie weryfikować pozdrawiam was serdecznie
TEMAT ZAMNKIETY
W zeszłym roku były jakieś zmiany w przepisach i wszystkie starsze konta weryfikowali od nowa. W sumie nie masz jeszcze źle. Było tu parę tematów starych kilkunastoletnich kont, które nie zauważyły tej weryfikacji i dosłownie zostały na stałe zbanowane...