Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy są tu osoby ,które bezprawnie mają blokowaną sprzedaż na Allegro produktu ,którego są dystrybutorem ?
@iwona3334 allegro zawsze podaje jakiś powód. Jaki Tobie podało?
Nie wiem czym handlujesz ale mnie nigdy nie blokowali ,wina leży po stronie produktu lub sposobie jego wystawienia sprawdź pocztę co ci napisali w meilu.
Allegro źle interpretuje obowiązujące prawo . Nie przyjmują dowodów ,że ich interpretacja jest błędna .Taka upartość ,żeby nie wyjść na idiotę ,że popełniło się błąd.
Oparli się o przepisy ,które nie dotyczą tego produktu .
@iwona3334 Coś w rodzaju : nie może Pani sprzedawać konfitur bo jest zakaz sprzedaży opon?
Nie ,nie mogę sprzedawać wyrobu medycznego ,bo allegro wymysliło sobie ,że jest to supelemnt ,a jedno do drugiegoi ma się ,jak krowa do świni .
@iwona3334 dlaczego pytasz? Na Twoim koncie widzę wyłącznie zgłoszenia ofert innych sklepów.
Jednego sklepu człowieka ,który notorycznie oczernia innych ,narusza regulamin allegro i prawo polskie i europejskie ,dlaczego ,ponieważ inne oferty są dla niego konkurencją . Tyle ,że konkurencja handluje produktami legalnie ,a ten człowieczek sam przylepiał etykietki do swoich produktów ,które nigdzie nie były rejestrowane i pchał je ludziom na raka . Allegro odpowiedziało ,że to sprzedający odpowiada za opis oferty . To ,dlaczego nie działa to w wypadku ,kiedy zwrócił się do Was producent produktu ,który był oczerniany przez tego sprzedającego ,że nie wyrażają zgody na korzystanie z ich znaku towarowego ,to allegro olało sprawę ,tak jakby było Wam na rękę ,żeby zniszczyć konkurencję ?