Dzień dobry,
Mam nałożoną blokadę konta. Jestem tylko kupującym. Na dzień dzisiejszy nie mogę opłacić rzeczy, które kupiłam przed blokadą konta. Próbuję sfinalizowac opłaty środki pobierają się z mojego konta bankowego nastpnie dostaje informację w wiadomosci @ że do transakcji nie doszło bo mam zablokowane konto I sprzedawca nie otrzymał mojej wpłaty. środki nie zostały zwrócone na moje konto bankowe. Konsultancji nie chcą mi odblokować konta bo twierdzą ze powinnam sfinalizowac opłaty u sprzedawców a jak mam to zrobić skoro płatności nie przechodzą?
Cześć @Madi77_2007, w korespondecji mailowej o numerze 60056695 Dział Bezpieczeństwa poinformował Ciebie o warunkach, jakie należy spełnić, aby konto zostało odblokowane.
W przypadku pytań lub wątpliwości, prześlij je proszę w wyżej wymienionym zgłoszeniu.
Tak jak napisałam do allegro, ze próbuję opłacić rzeczy a cały czas mam zwrot informacji zgodnie ze sreenami

W dobrej wierze opłacam tylko nie tego nie wychodzi bo i formacja z systemu Allegromam zablokowane konta i sprzedawca nie otrzymuje moich wplat

Sprawa nie został rozwiązana. Allegro w dalszym ciągu blokuje mi możliwość opłaty za rzeczy
@Madi77_2007 no ale od czegoś musiało się zacząć. Nie blokują z byle powodu konta dla kupujących.
Może licytowałaeś i nie płaciłeś
Kupilam u jednego sprzedawcy ponad 10 rzeczy na raz widac to wystarczy do blokady. Łaczna suma u tego sprzedawcy to pewnie z 300 zl. Do tej pory opłacałam na czas