Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ktoś włamał mi się na konto dopiero zobaczyłam to po czasie powystawial na sprzedaż klucze do Windows dużo było sprzedaży wiadomości ale kasę wypłacił na moje konto i zablokowali je . Dużo osób zaczęło dyskusje ja im teraz robię bliki za zwrot ale zostało pare osób co jeszcze mi nie odpisało. Potrzebuje sprzedać pare rzeczy swoich a nie mogę napisałam do nich żeby odblokowali i ktoś się włamał . Odpisali ze z ich danych nie wynika by nieupoważniona osoba mogła korzystać z konta i nie mogą odwiesić . Co zrobić ? Jak założę drugie konto na moje dane to tez mi zablokują nie
Zablokują, tylko zostaje wyjaśnienie z działem bezpieczeństwa: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
Napisałam im to co wam i nie chcą odblokować
@Weronika0726 Cześć. Sprawę blokady wyjaśnisz wyłącznie z Działem Bezpieczeństwa mejlowo. Żeby założyć nowe konto, musisz najpierw doprowadzić do odblokowania starego konta.
Napisałam to co wam i nie chcą odblokowac
Jeśli nie chcą, to nie odblokują.
Naucz się pisać
Nie da się wpłynąć na Allegro!.🤗
@Weronika0726 napisał(a):Naucz się pisać
A ty sie naucz pilnowac dane logowania. Bylas slabym ogniwem i przez twoją ignorancję dane w ten lub inny sposob wyciekly.
Pierwsze skojarzenie to scena z 4 pancernych. Gustlik pokazuje Wichurze białko oka i pyta: Jedzie mi tu czołg?