Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzisiaj zakończyła się moja pierwsza licytacja na Allegro Lokalnie, myślałem,że po zakończeniu po prostu podam kupującemu nr konta do przelewu,a tu wszystko poszło przez PayU. Teraz mam problem z wypłatą środków zgromadzonych na PayU, ponieważ nie mogę aktywować konta.. Myślałem,że podam nr konta siostry kupującym i wpłata od kupujących tam wpłynie,a teraz nie mam takiej możliwości,bo nasze dane się nie zgadzają.. co w takiej sytuacji?
@Roko7778 W takiej sytuacji załóż sobie własne konto bankowe i to konto aktywuj do wypłat z Allegro lub ustaw wypłaty przekazem pocztowym na adres zamieszkania.
Dzięki @xyz96 ! A orientujesz się może jak to jest z tym przekazem pocztowym? Po jakim czasie dochodzą pieniądze? Czy zleca się tylko taki przekaz czy jeszcze trzeba coś zrobić? Pozdrawiam.
Wypłaty przekazem pocztowym możesz zlecać tylko na adres w Polsce. PayU realizuje je automatycznie pierwszego dnia każdego miesiąca. Termin doręczenia przekazu zależy od pracy poczty i wynosi od kilku do kilkunastu dni. Wypłaty przekazem pocztowym nie są dostępne dla użytkowników kont firmowych oraz w przypadku, gdy kwota do wypłaty jest wyższa niż 800 zł.