Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Wystawiłem 3 oferty, i dodałem im ustawiony wcześniej cennik allegro. Niestety na ofertach w opcjach dostawy jest tylko informacja o punkcie odbioru osobistego. Jak to ustawić, aby wyświetlił się cennik i metody dostaw, które ustawiłem?
@BestSeller2189 Cześć. 🙂 W zakładce Mój asortyment upewnij się, że wszystkie 3 oferty mają ustawiony odpowiedni cennik.
a co oznacza "odpowiedni cennik" ? 🙂 W tym widoku nie widzę, jakie mają cenniki, ale jak wejdę w daną ofertę, potem kliknę "edytuj" to widzę, że cennik dostawy jest wybrany odpowiedni(czyli taki jaki oczekuję dla danej oferty).
@BestSeller2189 Odpowiedni to taki, w którym ustawiłeś metody dostawy, których oczekujesz w ofercie. 🙂
Jeśli właśnie ten cennik widzisz, to podaj mi numery ofert (bo na tym koncie nie masz niczego wystawionego). Sprawdzę to.
Numery ofert to: 14596462172, 14596621416, 14596226281. Nie są jeszcze widoczne, bo mają ustawioną godzinę wystawienia na 19 🙂
@BestSeller2189 W takim razie daj mi znać po 19:00. 🙂 Obecnie w swoim widoku mam 5 metod dostawy, nie tylko odbiór w punkcie sprzedawcy, zatem wydaje się, że wszystko jest w porządku:
ok, po 19 rzeczywiście pojawiły się wszystkie opcje dostawy, więc jest ok 🙂