anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak pieniędzy z wypłaty Allegro od kilku dni

8Bit-Era
#7 Wielbiciel#

Witam, 31.10.2024 roku „kliknąłem” wypłatę środków z allegro, do dzisiaj nie ma pieniędzy na koncie, pomimo tego że dzisiaj „kliknąłem” kolejną wypłatę (6.11.2024 godzina 07:17) i pieniądze już są na moim koncie. Można wiedzieć co stało się z poprzednią wypłatą? 
Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@8Bit-Era weryfikuję sprawę. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

bosek_2804
#10 Popularyzator#

Jaki operator ? 

- PayU ?

- Przelewy24 ?

- Allegro Finanse ?

Są jeszcze opcje pobraniowe.

W przypadku PayU jest niezłe zamieszanie. Ten pośrednik blokuje wypłaty z kont Allegrowych w trosce o walkę z terroryzmem. W naszej firmie nie możemy się od 13 dni doprosić 15.000 zł

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Pobraniowe także są na koncie allegro i napisał że kliknął wypłaty czyli były śrdoki.

oznacz moderatorów

8Bit-Era
#7 Wielbiciel#

Tak, były normalnie na koncie allegro, myślałem że przez święta są takie opóźnienia ale jak do wczoraj wieczora nie było to dzisiaj rano kliknąłem jeszcze raz w nadzieji że dzisiejsza „popchnie” poprzednia ale stało się jak napisałem wyżej. Dzisiejsza jest tamtej ciągle brak.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@8Bit-Era wracam z informacją. Zleciłeś wypłatę 31.10. Operator przekazał środki następnego dnia roboczego po dniu zlecenia wypłaty. (w tym wypadku 4.11- bo 1.11 było święto) Powinieneś już mieć te pieniądze u siebie. Czy możesz to sprawdzić jeszcze raz?

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

8Bit-Era
#7 Wielbiciel#

Niestety ciągle bez zmian. Z ciekawości poszedłem wpłacić pieniądze do bankomatu na to samo konto i zgodnie z oczekiwaniami - jak powinny - tak pojawiły się na rachunku, oprócz tego przejrzałem wiadomości w serwisie bankowym żeby wykluczyć, co prawda niemożliwe, ale że chyba że wszystko już uwierzę 🙂 jakieś dziwne zajęcie na koncie, ale to też nie miało miejsca.
Jeżeli rano po pierwszej sesji przychodzącej się nie pojawią zadzwonię do banku zapytać.

oznacz moderatorów