Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, 31.10.2024 roku „kliknąłem” wypłatę środków z allegro, do dzisiaj nie ma pieniędzy na koncie, pomimo tego że dzisiaj „kliknąłem” kolejną wypłatę (6.11.2024 godzina 07:17) i pieniądze już są na moim koncie. Można wiedzieć co stało się z poprzednią wypłatą?
Pozdrawiam
@8Bit-Era weryfikuję sprawę.
Jaki operator ?
- PayU ?
- Przelewy24 ?
- Allegro Finanse ?
Są jeszcze opcje pobraniowe.
W przypadku PayU jest niezłe zamieszanie. Ten pośrednik blokuje wypłaty z kont Allegrowych w trosce o walkę z terroryzmem. W naszej firmie nie możemy się od 13 dni doprosić 15.000 zł
Pobraniowe także są na koncie allegro i napisał że kliknął wypłaty czyli były śrdoki.
Tak, były normalnie na koncie allegro, myślałem że przez święta są takie opóźnienia ale jak do wczoraj wieczora nie było to dzisiaj rano kliknąłem jeszcze raz w nadzieji że dzisiejsza „popchnie” poprzednia ale stało się jak napisałem wyżej. Dzisiejsza jest tamtej ciągle brak.
@8Bit-Era wracam z informacją. Zleciłeś wypłatę 31.10. Operator przekazał środki następnego dnia roboczego po dniu zlecenia wypłaty. (w tym wypadku 4.11- bo 1.11 było święto) Powinieneś już mieć te pieniądze u siebie. Czy możesz to sprawdzić jeszcze raz?
Niestety ciągle bez zmian. Z ciekawości poszedłem wpłacić pieniądze do bankomatu na to samo konto i zgodnie z oczekiwaniami - jak powinny - tak pojawiły się na rachunku, oprócz tego przejrzałem wiadomości w serwisie bankowym żeby wykluczyć, co prawda niemożliwe, ale że chyba że wszystko już uwierzę 🙂 jakieś dziwne zajęcie na koncie, ale to też nie miało miejsca.
Jeżeli rano po pierwszej sesji przychodzącej się nie pojawią zadzwonię do banku zapytać.