Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Od 3 godziń prubuje ogarnąć ten temat i szczerze mówiąc podałem się. Mianowicie prubuje wystawić aukcje na nowo stworzonym koncie ale poległem na polu dodaj producenta. Zmieniałem komputer przegladarke dodałem dane producenta na postawie danych z drugiego konta i nic. Po przełączenie na stare konto wszystko działa ok i teraz nie wiem czy problem leży gdzieś po moje stronie może gdzieś coś pominołem w czasie konfiguracji konta czy to jakiś problem z Allegro. Poniżej załącze dwa zdjęcia z konta nowego oraz starego. Nowe konto
Stare konto
Cześć, @LobeButy. Proszę, podaj przykładowy numer oferty z nowego konta i starego konta.
Oferta z nowego konta 17946124085
Oferta ze starego konta 17948355274
@LobeButy, już to wyjaśniam. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam.
@LobeButy, czy nowe konto powiązałeś ze starym kontem?
Niestety nie można współdzielić danych o producencie ani dodawać ich na innych kontach. Aby móc dodać producenta do oferty wystawianej przy pomocy nowego konta, powinieneś najpierw zdefiniować producenta na tym nowym koncie. Aby to zrobić, musisz osobno zalogować się na to nowe konto.
Dopiero gdy dodasz producenta na nowym koncie, będziesz mógł wykorzystać te dane w ofercie.