Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od wczoraj weszła promocja, ze nadanie i odbiór przesyłek w punkcie Kolporter jest za 0 zł dla sprzedających i kupujących. Natomiast dziś u mnie na aukcjach jest cały czas możliwy odbiór, ale za cenę z cennika za 8,99 zł. Sprawdzone przez inną osobę, która chciała coś u mnie kupić. Czy mam coś nie tak z kontem, czy w jakiś inny sposób jestem wyłączony z promocji. A może to po prostu jeszcze się u mnie w systemie nie przemieliło. Proszę moderatora o odpowiedź.
@upwards, w takiej sytuacji możesz ręcznie zmienić cenę tej metody dostawy na 0 zł. 🙂
Czyli rozumiem, ze i nadania będę miał za 0 zł bez żadnej dodatkowej potrzeby modyfikacji gdzieś w systemie ? Bo nie chcę się zdziwić, jak będę musiał zapłacić dla Was jakąś dodatkową prowizję.
@upwards tak, za nadanie przesyłki nie pobierzemy od Ciebie dodatkowej opłaty. Zwróć proszę uwagę na to, że promocja obejmuje tylko opłatę za usługę podstawową. Jeśli przesyłka będzie zawierała jakieś usługi dodatkowe (np. będzie to przesyłka ponadgabarytowa czy niestandardowa) - opłatę naliczymy zgodnie z cennikiem.