Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
WITAM
Czy tez macie też problem że nie widzicie nowych aukcji które wystawiacie. przyciskam najnowsze i nie widzę wystawionych
@andrzejcarmax Jest jakaś awaria. Szukaj tych ofert na dole listy.
@andrzejcarmax Nowe są widoczne na końcu, nie sortuje"od najnowszych".
WITAM MOJE NOWE AUKCJE NIE POJAWIAJĄ SIĘ NA MOIM KONCIE. PROSZĘ O POMOC.
@OL-CARS665983714 Są na końcu listy, przy sortowaniu od najnowszych. Wiedzą o problemie i starają się go naprawić.
OK DZIĘKUJĘ.
Oferty w zakładce "Moje oferty" wyświetlają się w sposób prawidłowy, ale prawdą jest, że sortowanie "od najnowszej" nie działa tak jak powinno, dlatego nowsze oferty są na samym dole listy. W chwili obecnej możecie je znaleźć korzystając z wyszukiwarki lub przechodząc na kolejne strony. Nasz zespół techniczny cały czas pracuje nad poprawą tej sytuacji, ale w swoim imieniu przepraszam za te utrudnienia.
Przed chwilą wystawiłem 12 nowych ofert i nigdzie ich nie ma. Nawet w szkicach. O co chodzi?
Dobra, są na końcu listy wyszukiwania. No genialne.
@ubraniabhp_com To jest jakiś błąd techniczny, o którym allegro wie i podobno naprawia.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Mam ten sam problem od wczoraj....cierpliwie czekam aż wszystko wróci do normy
WITAM, MAM PYTANIE CZY TEŻ MACIE PROBLEM Z WYSTAWIANIEM NOWYCH OFERT?
WYSTAWIAM WYSTAWIAM I NIE WIDZĘ ICH
@LIBERCIAK allegro ma problemy od kilku dni, pracują nad rozwiązaniem sytuacji.
DZIĘKUJĘ BARDZO
Witaj, tez mamy z tym problem, nowe oferty wskakują jako któreś od końca. Dla Nas też jest to bardzo niekomfortowe przy edycji ponieważ musimy je wyszukiwać wśród innych a przy setkach stron aukcji jest to męczące...
@Auto_Partner_SA niestety nic nie da się zrobić, trzeba czekać na działania allegro.
DZIĘKUJĘ BARDZO
Dwa dni temu nowe aukcje wyświetlały mi się na pierwszej karcie i można je było edytować, teraz wyświetlają mi się gdzieś w środku i muszę ich szukać, ktoś wie jak to zmienić?
Jest jakiś błąd techniczny po stronie Allegro, poczekaj, niebawem naprawią.
Ok, dzięki bardzo 🙂
Zauważyłem,że po wystawieniu oferty na sprzedaż nie widzę jej na pierwszej stronie ( jak to było do niedawna) a pojawia się gdzieś na końcu,mimo że usilnie chce sortować wg najnowszych ,o co tu chodzi?
Pozdr
EL