Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szanowni Państwo nie dostałam wpłaty od kupującego, pomimo tego że wpłacił środki przez payu i są widoczne na Allegro, zaznaczam że WSZYSTKIE wcześniejsze i późniejsze wpłaty dotarły - jak mam do nich i gdzie napisać?
@modelarz1968 Widoczne na Allegro, u ciebie czy kupującego?
Oczywiście że u mnie - nawet jest, że dysponuje takimi środkami, ale co ciekawe tylko jako "przelewy24" natomiast na koncie Payu jest zero. Oczywiście przed wysyłką towaru dostałam maila z Allegro że kupujący wpłacił środki. Zaznaczam że wcześniejsze i późniejsze wpłaty do mnie dotarły i są na koncie. Będę bardzo wdzięczna za informację gdzie do nich w tej sprawie napisać. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc - Sylwia.
@modelarz1968 Musisz podać konto do wypłat dla Przelewy24, operator zweryfikuje Twoje dane poprzez przelew 1 zł, po czym wypłacisz pieniądze na konto. Weryfikację robisz podobnie jak weryfikację PayU - czas to 5 dni roboczych.
Już to zrobiłam.....i nic.
@modelarz1968 Ale co nic? Masz aktywne Przelewy24? Jeśli tak, zleć wypłatę na konto.
Wychodzi na to że nie ponieważ już dwa razy im wpłaciłem 1,01 PLN, wysłałam swój dowód (co chyba nie jest działaniem z ich strony zgodne z prawem) i NIC. Jeszcze raz proszę o informację gdzie z NIMI mogę się bezpośrednio skontaktować, czy to Pan - Pani jest pracownikiem Allegro?
@modelarz1968 Czyli masz wypłaty nieaktywne. Pisz do Allegro w tej sprawie tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1588cdd0-0680-4a7f-a68c-8e1864769ebb
Bardzo dziękuje za pomoc.