Od poniedziałku oczekuję na weryfikację, przed wczoraj dostalem informację że do dzisiaj ją otrzymam, nadal jej nie ma, ze strony allegro brak odpowiedzi na próby kontaktu ponownego, śmiać się czy płakać?
@wieszak00 Widzę, że napisałeś dzisiaj do nas trzy zgłoszenia w tej sprawie, dlatego poczekaj proszę na odpowiedź. Nasi pracownicy na pewno prześlą Ci wiadomość w tej sprawie.
Otrzymałem od Was taka wiadomość "Dobry wieczór,
dziękuję za wiadomość.
Czy kwestia przelewu została wyjaśniona?
Proszę o przesłanie potwierdzenia tego przelewu, nie widzę, żeby aktywacja się rozpoczęła. Powinien Pan wykonać przelew:
Bezpieczeństwo danych finansowych naszych klientów jest dla nas bardzo ważne, a więc będę mogła udzielić szczegółowych informacji jedynie po dodatkowej weryfikacji. Z uwagi na porę, nie mogłam skontaktować się z Panem telefonicznie. " to tylko cytat.
Dokonalem platności 13.12 bz/r. W zakładce aktywacja konta, wyskakuje komunikat o informacji zwrotnej w sprawie weryfikacji, sprawdzałem konto bez weryfikacji i tam takiej informacji nie ma, bo nie został dokonany przelew. Wyjaśnijcie sobie z BLIKIEM płatności i błędy, nie zrzucajcie winy na użytkownika oraz nie obciążajcie go dodatkowymi instrukcjami, bo macie wgląd do konta i widzicie notke dot. oczekiwania 3 dni na weryfikacje, przecież sam sobie jej do konta nie dodałem.
Przesłałem również potwierdzenie dowodu wpłaty, poprzez aplikacje (BLIK).
Od 13.12 do dzisiaj mija już 4 dzień, gwarantujecie to w ciagu 3 dni.
Konkurencja aktywację klienta robi szybciej, jak jest problem to dzwonią z pomocą.
Czy jest jaki bezpośredni numer na ich infolinie? Poza opcją zamówienia rozmowy na 23 grudnia?