anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Cały czas czekam na weryfikację zagranicznego konta, czy coś jest nie tak?

Client:99930981
#8 Zapaleniec#

Czekam na weryfikację zagranicznego konta bankowego już trzeci dzień roboczy, od piątku do wtorku, czekać dłużej? Mam pieniądze na allegro czekające na weryfikację konta, wysłałem im 5 euro (21 PLN) mniej  mój bank nie pozwala wysłać, czy zrobiłem coś źle? przynajmniej zobaczyć jakiś status

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:99930981 przykro mi, ale nie widzimy, abyś wykonał przelew. Kluczowe jest to, aby bank przyjmował wpłaty w PLN. Czy możesz podesłać potwierdzenie tego przelewu na adres spolecznosc@allegro.pl (w treści wiadomości podaj prozę link do tego wątku) skonsultuję to z PayU. 

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:99930981 otrzymałam informację, że niestety aktywacja wypłat na to konto nie będzie możliwa. Czy masz Revolut? Mógłbyś aktywować wypłaty na konto z Revolut, bo przyjmuje przelewy z PLN. 

Monika
   Moderatorka

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

nie mam revoluta, o banku mi kiedyś allegro zwróciło pieniądze w złotówkach za zakupiony towar, mam ZEN próbowałem wysłać 1,01 zł z konta w ZEN ale pieniądze wróciły... zapłaciłem 10 euro prowizja za przelew do weryfikacji przepraszam 🥲 Czy mam podać nr konta ZEN?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:99930981 kwota jaką przelałeś w ramach weryfikacji powinna do Ciebie wrócić, rozumiem, że tak się nie stało? Potwierdź proszę jeśli nie  otrzymałeś zwrotu, skontaktuję się z operatorem płatności w tej sprawie. Niestety ZEN nie jest już u nas aktywne.  

Monika
   Moderatorka

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Miałem na myśli nie zwrócone, gdy wysłałem z mojego Paynetu 5 euro (10euro prowizji) 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:99930981 przepraszam, ale nie do końca rozumiem. To 10 euro to prowizja pobierana przez bank? Jeśli tak, to przykro mi, ale nie będziemy mogli tego zwrócić. 

Monika
   Moderatorka

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Już zweryfikowany dziękuję 👍

oznacz moderatorów