Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Sprzedaję na allegro w dropshippingu. Mam 300 ofert z przypisanych cennikiem dostaw paczkomaty24 inpost. Czy da się przypisać kuriera do tych przesyłek masowo, które nie mieszczą się w gabarycie paczkomatu, czy też muszę edytować każdą ofertę z osobna aby podpiąć osobny cennik dostaw?
@velami stwórz nowy cennik i w Mój asortyment po lewej stronie zaznacz wybrane oferty i Edytuj w nich cennik dostawy
Dzięki! To też mi ułatwiło sprawę. Ale jeszcze nie o to mi chodzi. Chodzi o to, że system nie "wie" czy dany produkt mieści się w paczkomacie. Jeśli mam ustawiony cennik Allegro Paczkomaty24, to np. choinka długa na 220 cm się nie zmieści. Chodzi o to czy da się przesortować oferty po wielkości paczek i dla tych dużych ustalić cennik dostaw z kurierem, żeby nie musieć tego robić na piechotę... Może to głupie pytania, ale jestem nowicjusz. Pozdrawiam!
@velami a masz jakieś rozmiary podane w tytule/sygnaturce żeby ustawić odpowiednio filtry? Ewentualnie jak masz abonament podstawowy to do każdej oferty możesz ustawić etykiety. Niestety ale to jest ręczna robota ale na przyszłość ułatwi Ci masową edycję swoich ofert.