Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem jedna rzecz i nie mam konta na payu i je wypłaciłem na payu bo myślałem ze je dostanę na konto odrazu i nie mam 18 lat żeby się zweryfikować czy te pieniądze wrócą na Allegro ?
@Ernpaj2005 skoro nie masz konta to nie możesz wypłacić 🙂 na 100 % masz kasę za zakup tu https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji#!/ ???
@Ernpaj2005 nie masz kasy więc co chcesz wypłacić ? A nie dostałeś przypadkiem maila żeby odebrać pieniądze ?
Właśnie w tym problem ze je wypłaciłem już a nie mam konta na payu
I nie wiem jak je odebrać
@Ernpaj2005 skoro udało Ci się wypłacić to znaczy że masz konto podpięte pod PayU, sprawdzałeś jakie konto masz w ustawieniach ? jak konto bankowe masz nieaktywne z ustawień to kasa wróci do allegro i po zmianie konta będziesz mógł ponownie wypłacić.
Wogole żadnego konta nie miałem podpiętego pod Allegro dopiero jak wypłaciłem na to payu to podłączyłem karte płatnicza nie wiem jakim cudem mi to wypłaciło skoro nie mailem żadnego podpiętego jaki czas oczekiwania na taki zwrot
@Ernpaj2005 mam dziwne wrażenie że padłeś ofiarą oszustwa, skoro wypłaciłeś pod podanym linkiem to musiałeś mieć podpięte konto i aktywację, karta płatnicza nie ma tu żadnego znaczenie 😞
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Możecie zerknąć na konto i zobaczyć czy była jakaś wpłata i wypłata na jakie konto ???
@kostas11 ja to kliknąłem żeby wypłacić bo myślałem ze dostanę na konto odrazu
@Ernpaj2005 Nie, nie otrzymasz tych środków od razu po kliknięciu w przycisk. Dziś rano zleciłeś wypłatę, a potem rozpocząłeś weryfikację konta. Dlatego teraz środki z wypłaty wrócą automatycznie na Twoje saldo w przeciągu kilku najbliższych dni, a po pozytywnej weryfikacji będziesz ponownie mógł zlecić ich wypłatę.
Okej dziękuje pani bardzo a jeśli nie mam 18 lat to co wtedy
@Ernpaj2005 A posiadasz własny rachunek bankowy?
@_HolaOla_ Posiadam karte płatnicza rachunku bankowego nie
@Ernpaj2005 W takim razie z jakiego konta wysłałeś przelew na kwotę 1,01 zł do weryfikacji?
@_HolaOla_ No karte posiadam jeśli chodziło o to to mam swoją karte
@Ernpaj2005 Rodziców zapewne. To nie przejdzie a pisałem mu na początku, nie słuchają.
@LEW433 mam swoją ze swoimi danymi tylko podpięta jest pod mojego rodzica
@_HolaOla_ Tylko chodzi o to ze mam założone konto pod opieka rodzica i nie mogę założyć tego konta payu bo muszę mieć 18 gdy przelewam to 1.01zl to po 5 min mi odsyłają