Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam pytanie wystawiłem na licytacje przedmiot, ustawiłem minimalną cenę za co została pobrana opłata od Allegro w wysokości 30zł, kupujący wylicytował przedmiot na kwotę 465zł po czym anulował zakup kiedy skończyła się licytacja. Co w takim wypadku mogę zrobić? Jestem w plecy 30zł a przedmiotu nie sprzedałem, z tego co wiem nie można anulować zakupu po wygraniu licytacji
@allShop_Laura na koncie prywatnym wystawiłeś?
Na firmowym
@allShop_Laura to lepiej poszerz wiedzę bo możesz mieć kłopoty. Nie znajomość przepisów nie zwalnia cię z obowiązku przestrzegania ich.
@allShop_Laura Można anulować - sprzedajesz jako firma więc kupujący zawsze ma możliwość odstąpienia od umowy.
Opłata za kwotę minimalną jest niestety bezzwrotna 😕
@allShop_Laura działasz jako firma, to jesteś w plecy, jest ryzyko jest zabawa 😄
Moim zdaniem bez sensu w ostatnich minutach licytacji jakiś ch.. przebił o 5zł po czym anulował zamówienie takich ludzi powinno się banować
@allShop_Laura nic nie zrobisz, ma prawo jako konsument a Twoje rozliczenia z allegro go nie interesują 😞
Tu wiele opłat jest bez sensu 😄 wkalkuluj to w koszty DG i zapomnij inni pokryją starty 🙂
@allShop_Laura Przyzwyczajaj się - taki mamy tu klimat 🙈
Wystawiaj KUP TERAZ. Licytacje nie mają już większego sensu - szczególnie, że na opłacenie kupujący ma 30 dni i tyle trzeba czekać żeby nie robić sobie kolejnych problemów...
Ostatnio straciłem ponad 2 miesiące na jedną licytację - nigdy więcej 😁
@allShop_Laura Z promowaniem też uważaj - przekalkuluj czy Ci się to będzie opłacać bo od oferty promowanej płacisz jeszcze dodatkową prowizję (bezzwrotna a jak).
@allShop_Laura Jak taki licytujący się powtarza to go zgłoś do Allegro.