anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co mam zrobić z takim fantem???

kaliszaneczka-x
#15 Entuzjasta#

Wiadomość od kupującego

„TE ZESTAWY MOGĄ PRZYJŚĆ W JEDNEJ PRZESYŁCE. I LICZĘ NA ZWROT ZA ZA POZOSTAŁE W 50% ”

Klient wylicytował kilka przedmiotów. Zapłacił za każdy oddzielnie z wysyłką. I chcę żebym mu to 1ną paczką wysłała i zwróciła za wysyłki. Dawniej nie byłoby z tym problemu, ale teraz ...

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Client:44052296
#21 Demiurg#

@kaliszaneczka-x odpisz, że allegro wymaga od sprzedawcy wysłania tyłu przesyłek ile kupujący zadeklarował w czasie finalizacji zakupu. Chyba że niezależny Ci ja statystykach w jakości sprzedaży.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Zakup na AL czy na zwykłym.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@kaliszaneczka-x  Podobno jest sposób żeby różne przedmioty nawet z licytacji wysłać w jednej paczce, z jednym kosztem wysyłki,  było już kilka razy opisane, nie chce mi się szukać.

Ale szkopuł w tym że musi to wykonać kupujący nie sprzedawca.

Tobie pozostaje decyzja:  czy wysłać tak jak klient sobie zyczy, czy postąpić regulaminowo i wysłać wiele paczek.  Wypadałoby  zapytać jednak kupującego czy  się na to zgadza, czy odstępuje od zakupu.

oznacz moderatorów

kaliszaneczka-x
#15 Entuzjasta#

Wiem. Raz w życiu kupowałam na licytacjach i polegało to na poczekaniu aż się zsumują i będzie można je zaznaczyć i razem opłacić. Ale to z rok temu było więc mogło się pozmieniać. W każdym razie to jest kolejne bezsensowne ustawienie allegro. W 3 paczkach musiałam wysłać coś co mogło iść w jednej i teraz modlić się ocenę z wysyłki co moja winą nie jest. Ludzie sporadycznie kupujący na licytacjach są przyzwyczajeni do tego, ze to można dogadać i teraz sprzedający znowu za allegro będą obrywać.

oznacz moderatorów