Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
co powinnam uzupełnić aby nie pojawiał się taki komunikat?
Nie została podana propozycja wartości do wartości niejednoznacznej w parametrze 451
😄
Niestety, podobne komunikaty pojawiają się na Allegro od dawna. Prawdopodobnie nikt spoza Allegro nie wie, co to oznacza, a użytkownik oczekuje zrozumiałych informacji.
@Dla_Maluszka2020 Sprawdź proszę czy uzupełniłaś wszystkie obowiązkowe parametry. Jeśli tak, prześlij zrzut ekranu z widokiem formularza sprzedaży, kiedy pojawia się ten komunikat.
Ten błąd pokazuje się także w kategorii bielizna damska biustonosze i majtki.
Od wczoraj (chyba od wczoraj - wczoraj to zauważyłam) żadna aukcja nie jest połączona z katalogiem, a wystawiłam ich dziesiątki.
Wszystkie parametry obowiązkowe uzupełnione - btw, gdyby nie były uzupełnione, nie ma możliwości wystawienia aukcji, bo system nie przepuści.
Komunikat pojawia się po wystawieniu aukcji "Wystawiłeś ofertę w serwisie"
@Client:44459415 Proszę o zrzut ekranu z komunikatem i numer oferty przy której się pojawił.
@Client:44459415 @Dla_Maluszka2020 Udało mi się ustalić, że taki komunikat pojawia się, gdy wskażecie jako wartość parametru "inna" i nie uzupełnicie pola poniżej, w którym można doprecyzować tę informację.
Parametr 451 to kolor.
A co jeśli nie ma pola, w którym można doprecyzować informację?
NOWOMOWA ALLEGRO W AKCJI
Nie została podana propozycja wartości do wartości niejednoznacznej w parametrze 451
Sprawdź proszę czy uzupełniłaś wszystkie obowiązkowe parametry
jest coraz śmieszniej