Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tak jak w temacie. Wie ktoś może co powinna zawierać taka umowa albo jest jakiś wzór? Niestety ale konsultanci z allegro nie potrafią powiedzieć co należy zmienić w dotychczasowej umowie żeby mogła zostać zaakceptowana.
Dzięki Pozdrawiam
Trudne pytanie, a może sami nie wiedzą co tam powinno być skoro nie potrafią odpowiedzieć co zmienić, jest umowa notarialna o zbyciu? to powinno wystarczyć.😐
Jutro będzie poświadczona, ale wysyłając wzór dostałem informacje, że możliwe że jest źle ubrana w słowa ale nic więcej nie wiadomo. 🤔🤣
a to musi mieć szczególne klauzule aby Allegro ją uznało lub nie?
Może od złej strony zaczynasz? Spisz ją tak aby była dowodem dla US ZUS pracowników kurierów, reszty świata i przedłóż nie do zaopiniowania tylko do poinformowania że czynności dokonane.
Tak jest zrobione. W takiej umowie nie ma nic skomplikowanego. Komplikacje pojawiają się w allegro, ale niestety sami nie wiedzą jakie 🤔
no ale wysyłasz. Oni odpowiadają, że nie ma zgody. Prosisz o uzasadnienie. Ja wiem, że po fakcie, ale nie może być tak, że "nie bo nie"
Hej, udało Ci się? przechodzimy przez to samo bagno, nawet radca prawny rozkłada już ręce. Masz może wzór takiej umowy? Proszę o pomoc i ręce opadają, allegro samo nie wie co jest nie tak.
@EroSklep18 Widzę, że w sprawie 35043409 otrzymałeś informację od doradcy, że jest w trakcie konsultacji z naszym działem prawnym. Proszę, oczekuj na odpowiedź drogą mailową.