Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
O co chodzi z tym sloganem?
To pomoc dla sprzedających: 😁 https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/wystawianie-oferty-przez-formularz/czym-jest-i-w-czym-pom...
@Trixie12 przegląd cen to rozwiązanie dla sprzedających, za pomocą którego mogą:
Tutaj znajdziesz szczegółowe informacje na ten temat.
A jak można ten w moim przypadku zupełnie zbędny i nie działający poprawnie dodatek do karty :mój asortyment" zamknąć, usunąć, zwinąć lub zrobić cokolwiek, żeby znikło? Ze względu na błędy w katalogu produktów, które będą zawsze bo konstrukcja tego czegoś jest taka, że błędy będą zawsze, porównywarka cen nie pomaga a przeszkadza. W moim przypadku ZAWSZE podaje odwołania do produktów, które nie są takie jak moje. Albo są to towary używane albo zamienniki. Czy Allegro w ogóle dopuszcza możliwość dostosowania interfejsu użytkownika do jego potrzeb i preferencji?
Kolejny "babol". Sprzedałem towar i ponownie wystawiona oferta ma zaktualizowaną cenę. A co robi dodatek przegląd cen"? Zgłasza mi, że są oferty tańsze od mojej i przekierowuje mnie do moich własnych nieaktualnych aukcji... Śmiać się czy płakać??