anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co to jest ? Zamiast dostarczyć na adres, wrzucają przesyłki do automatu DHL

toms5
#7 Wielbiciel

Zamawiam przesyłkę kurierem, a oni ją pakują do automatu DHL, Allegro 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@toms5 bo regulamin dostawy na to pozwala 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@toms5 Kurier mógł nikogo nie zastać w domu, dlatego dostarczył paczkę do automatu. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

toms5
#7 Wielbiciel

w firmie jest wiele ludzi, Allegro samo zmieniło sposób dostawy bo promują te paczkomaty

oznacz moderatorów

toms5
#7 Wielbiciel

już bardzo ograniczamy zakupy allegro bo to jest przegięcie . Oby było więcej dostępności towarów z Temu i Alibaba  

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Mam złą wiadomość - z Te.. też ostatnio DHL mi przychodzi. Jednak do boxa nie wrzucają, a mam do niego góra 50m tylko noszą do drzwi. Nie wiem czy to przypadek, czy mają lepszą umowę...

A dostępność już masz tam od dawna lepszą, czasem tylko trzeba wiedzieć co wpisać w wyszukiwarkę. Jak już się trafi na odpowiednie hasło zwykle coś po angielsku to wyszukiwanie bajka. Przykład "paint Y2k damskie", tam mam wyniki genialne, tu z rok temu moderacja wymiękła i nie da się. Nie moja strata...Tu zostają już tylko typowo polskie produkty, a i to połowa odpada bo znaleźć ciężko..

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

i tak to się pomału toczy , tylko tocząc się w dół jednostajnie nabiera prędkości i przychodzi moment  ,gdzie powstrzymanie już nie jest możliwe .

oznacz moderatorów