anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

co trzeba wybrać w edycji aby była cały czas po odnowieniu widoczna ciągłość sprzedaży

PIOTRSS
#9 Pomysłodawca#

co trzeba wybrać w edycji produktu aby była cały czas po odnowieniu aukcji widoczna ciągłość sprzedaży bo mam zaznaczone w czasie trwania do wyczerpania przedmiotów i nie mam zaznaczonego wznawianie ofert  i   w tej opcji co jakiś czas jak mam sprzedane np .50 sztuk to po pewnym czasie ilość sprzedanych maleje ,a to ważne dla zachęty kupującego bo kupują najcześciej tam gdzie duża ilość sporzedaży 

z góry dzięki za pomoc 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@PIOTRSS ustawienia te znajdziesz w opcji wystaw ponownie. Informacje dotyczące zmian w trwającej ofercie znajdziesz w tym artykule

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

PIOTRSS
#9 Pomysłodawca#

sorry może jestem tępy ale nie znalazłem odpowiedzi w tym artykule 

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@PIOTRSS możesz skorzystać z:
- edycji trwającej oferty - zmiany wprowadzisz przez zakładkę Mój asortyment, przy wybranej ofercie wybierz [akcje] i kliknij [edytuj]. Możesz zdecydować, czy po zakończeniu oferty mamy wystawić ją ponownie z pełną liczbą sztuk lub edytować ilość ręcznie w trakcie trwania. Jednak nie edytujesz czasu trwania i terminu wystawienia oferty.
- wznowienia oferty - ciągu 60 dni od zakończenia oferty, możesz ją wznowić z tym samym numerem oraz popularnością. Zrobisz to w zakładce Mój Asortyment.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów