Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Oszustwa zgłasza się na policję . Napisz dokładnie o co chodzi bo obrazków nie widzimy do momentu ich zatwierdzenia przez moderatorów.
Mam problem odnośnie paczki. Nie mogę otrzymać odpowiedzi od swojej pracodawczyni o numerze nadania paczki o którą osoba kupująca się domaga. Nie wiem co w tej sytuacji mam zrobić, gdyż ja tylko wystawiam ogłoszenia na Allegro, a moja pracodawczyni wysyła te produkty. Konto na Allegro zostało mi zawieszone.
@patrycjaa134 Policja. Najprawdopodobniej padłaś ofiarą sprzedaży "na słupa". Wystawiasz ze swojego konta, coś atrakcyjnego np elektronikę. Kupujacy płaci, ty przelewasz pieniadze na konto tego który Cię poprosił, a on nie wysyła przesyłki i TY zostajesz z problemem.
Poszukać innej pracy.
@patrycjaa134 Zostałaś tzw. „słupem”.
Zgłoś się czym prędzej na policję zanim to policja zgłosi się do Ciebie a zgłosi się na pewno.
@patrycjaa134 Nie mogę zatwierdzić tych zrzutów, ponieważ są na nich dane osobowe.
Zgadzając się na taki układ złamałaś regulamin Allegro (2.10.):
Użytkownikowi nie wolno korzystać z Kont innych Użytkowników oraz udostępniać Konta innym osobom, z wyjątkiem przypadków:
a. udostępnienia Konta Firma osobom należycie umocowanym przez Użytkownika do działania w jego imieniu,
b. udostępnienia Konta Zwykłego małżonkowi Użytkownika poprzez umieszczenie danych małżonka Użytkownika w odpowiednim formularzu. Małżonkowie korzystający z Konta ponoszą odpowiedzialność solidarną za działania podejmowane w ramach tego Konta.
Sprawę zgłoś na policję.