Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
co zrobic gdy mam blokade konta , pisze do dzialu i nie chca odblokowac jak zadaje pytnia to nie odpowiadaja.Na koncie mam 0 transakcji .
Tylko ten wspomniany znienawidzony dział bezpieczeństwa może Ci odblokować.
po czym oni rozpoznaja po ip danych nr tel czy konto bankowe?
serio ten dział takie cyrki robia bo ja nie w temacie?
Jak napisali że Ci nie odblokują to nie masz szans, albo min. niestety.
Jaki powód blokady Ci podali ?
na poczatku ze wzgledu bezpieczenstwa pozniej pisalem to nie odpisywali teraz juz takie cos xd przypominam 0 transakcji .
@Client:112320239 złóż odwołanie od decyzji działu bezpieczeństwa na piśmie i wyślij na adres allegro poleconym z potwierdzeniem odbioru. Nagraj treść listu i pakowanie do oznaczonej koperty oraz wysyłkę. W treści odwołania napisz że oczekujesz odblokowania konta i podania dokładnych przyczyn blokady. Przy odrobinie szczęścia list tak wielkie korpo zeżre i nie odpowiedzą w czasie ustawowym.
Wreszcie jakiś fajny pomysł a jeżeli nie odpowiedzą w określonym terminie to?
To pewnie to samo co z nierozpatrzona reklamacją ale glowy nie dam wygooglaj sobie
Zakładam że zawieszenie konta ma wymiar decyzji a odwolujesz się od decyzji najpierw do działu bezpieczeństwa a potem raczej do rzecznika praw obywatelskich skladasz i wskazujesz jak oni zrypia terminy odpowiedz na pismo etc
Jak mieszkasz w miescie wojewodzkim to masz pewnie uniwerek z wydzialem prawa i tam sa darmowe poradnie prawne prowadzone przez studentow pod nadzorem prawnikow nie zaszkodzi sie zainteresowac
byku a mozna wiedziec ile czekales az rzecznik to rozpatrzy i czy do tego rczecznika pisales list czy mailowo czy telefonicznie?a wyslales do allegro to tu tak? ul. Wierzbięcice 1B, 61-569?
@Client:112320239 to nasz grupowy troll nabija się jak zawsze ze wszystkiego bo czuje się nie spełniony że dostaje bany 3x w tygodniu na konto i max wszedł na 7 poziom. Sam poszukaj i sprawdź sano się nie odblokuje a dział bezpieki ma każdego w zadzie. Darmowe poradnie prawne przy uniwersytetach istnieją.
https://digital-strategy.ec.europa.eu/pl/policies/digital-services-act-package
https://www.gov.pl/web/gov/odwolaj-sie-od-decyzji-portalu
Od blokady konta mozna sie bylo odwolac mediacja do ministerstwa cyfryzacji ale weszly nowe przepisy ue maja je zaimplementowac do marca 2024 wtedy allegro bedzie musialo w sposob przejrzysty wyjasniac powod blokady a nie na zasadzie wiem a nie powiem