Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Problem wygląda następująco.
Przed długim weekendem we wszystkich ofertach mieliśmy ustawiony czas wysyłki na: 2 dni.
Tak to wyglądało: w poniedziałek otrzymujemy zamówienie, wtorek mamy na przygotowanie, w środę kurier odbiera przesyłkę.
Z racji tego że nie pracowaliśmy w piątek wydłużyliśmy czas wysyłki w ofertach o jeden dzień zmieniając go na: 3 dni
Dzisiejsze (poniedziałkowe) zamówienia mimo dłuższego czasu wysyłki o jeden dzień mają "czas na wysłanie do śr. 25 cze...". Identycznie jak zamówienia sprzed zmiany.
Dlaczego tak jest??
Poniżej dwa screeny.
Zamówienia z
poniedziałku 16.06 (czas wysyłki 2dni)
i poniedziałku 23.06 (czas wysyłki 3 dni)
bo nie wyłączyłeś algorytmu
Co to znaczy?
@Elo-Car przewidywany czas dostawy wyliczają algorytmy na podstawie danych wymienionych w tym artykule.
Aby przewidywany czas dostawy uwzględniał opóźnienia, możesz użyć opcji Wyłącz dostawy szybsze niż moja deklaracja – zrobisz to w zakładce Skuteczność wysyłki.
Szanowna Moderatorko. A kiedy algorytmy Allegro podadzą Ci, że wypisujesz stek bzdur????
@archimed myślę, że pomyłkę można zasugerować w zdecydowanie lepszy i bardziej uprzejmy sposób.
@Elo-Car wybacz, nie dopisałam, że jeśli nie użyłeś opcji "Wyłącz dostawy szybsze niż moja deklaracja", to widoczny jest czas o sugerowanym nadaniu paczki, tak by kupujący otrzymał ją zgodnie z przewidywanym czasem dostawy, jaki widzi w ofercie.
No dobra, dzięki.