Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam czemu nie moge wystawic przedmiotu na allegro normalnym tylko odrazu przekierowuje na allegro lokalnie? na tym lokalnie sa chore ceny. 50zł za wartosc przedmiotu 800 ...
Cześć!
Właśnie jestem po rozmowie z panią konsultant allegro, po nieważ miałem ten sam problem.
Twoje oferty sa wystawione na allegro i na allegro lokalnie, ale podglad tych ofert masz tylko w allegro lokalnie.
Spróbuj sobie w allegro w wyszukiwaniu wpisać jeden z Twoich sprzedawanych przedmiotów, najlepiej skopiować dokładną nazwę tak jak nazwałaś przedmiot w ofercie i a Twój przedmiot ukaże sie jako oferta na allegro.
Możesz, możesz. Ale Allegro zadbało o to, by nie było to proste. Podczas wystawiania szukaj małych, niebieskich literek (prawy, górny róg) o wystawianiu za pomocą starego formularza.
Gdzie to jest bo ja nie widzę ?
Każdy może wystarczy tak zrobić:
@_FG_, aby wystawić ogłoszenie na Allegro, a nie na Allegro Lokalnie, w formularzu wystawiania wybierz opcję „Możesz też wystawić przez dotychczasowy formularz”.
Witam
Wróciłem jakiś czas temu na allegro po przerwie i nie wiem jak wystawiac aukcje na allegro bo ciagle wyskakuje mi allegro lokalnie
ktos może objasnic
Przez aplikację mobilną nie ma takiej możliwości. Trzeci raz wystawiam przedmiot. Trochę to frustrujące :))
@markos06 spróbuj przez przeglądarkę mobilną
@_FG_ To stary wątek. Teraz link "dotychczasowy formularz" jest w innym miejscu;
Taka praktyka Allegro jest mocno denerwująca dla klientów i podważa zaufanie do platformy. W Polsce ciągle brakuje dobrze wykształconych menadżerów, i to jest problem . Wiem, co mówię.
@labrademon ale to jest wątek sprzed dwóch lat, przez ten okres dużo zaszło zmian i mamy bardziej wykształconych mengerów, co widać po zmianach w portalu 😄
Tak.to prawda, nie sposób się z tym faktem niezgodzić.Widać duży postęp i poprawe.😉😀