Czemu nie moge wystawić przedmiotu na normalnym allegro tylko odrazu wyskakuje mnie allegro lokalni

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
witam czemu nie moge wystawic przedmiotu na allegro normalnym tylko odrazu przekierowuje na allegro lokalnie? na tym lokalnie sa chore ceny. 50zł za wartosc przedmiotu 800 ...

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Cześć!
Właśnie jestem po rozmowie z panią konsultant allegro, po nieważ miałem ten sam problem.
Twoje oferty sa wystawione na allegro i na allegro lokalnie, ale podglad tych ofert masz tylko w allegro lokalnie.
Spróbuj sobie w allegro w wyszukiwaniu wpisać jeden z Twoich sprzedawanych przedmiotów, najlepiej skopiować dokładną nazwę tak jak nazwałaś przedmiot w ofercie i a Twój przedmiot ukaże sie jako oferta na allegro.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Możesz, możesz. Ale Allegro zadbało o to, by nie było to proste. Podczas wystawiania szukaj małych, niebieskich literek (prawy, górny róg) o wystawianiu za pomocą starego formularza.
Sołtys Allegro

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Gdzie to jest bo ja nie widzę ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Każdy może wystarczy tak zrobić:

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@_FG_, aby wystawić ogłoszenie na Allegro, a nie na Allegro Lokalnie, w formularzu wystawiania wybierz opcję „Możesz też wystawić przez dotychczasowy formularz”.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Witam
Wróciłem jakiś czas temu na allegro po przerwie i nie wiem jak wystawiac aukcje na allegro bo ciagle wyskakuje mi allegro lokalnie
ktos może objasnic

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Przez aplikację mobilną nie ma takiej możliwości. Trzeci raz wystawiam przedmiot. Trochę to frustrujące :))
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@markos06 spróbuj przez przeglądarkę mobilną
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@_FG_ To stary wątek. Teraz link "dotychczasowy formularz" jest w innym miejscu;

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Taka praktyka Allegro jest mocno denerwująca dla klientów i podważa zaufanie do platformy. W Polsce ciągle brakuje dobrze wykształconych menadżerów, i to jest problem . Wiem, co mówię.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@labrademon ale to jest wątek sprzed dwóch lat, przez ten okres dużo zaszło zmian i mamy bardziej wykształconych mengerów, co widać po zmianach w portalu 😄
Κώστας

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Tak.to prawda, nie sposób się z tym faktem niezgodzić.Widać duży postęp i poprawe.😉😀