Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Czemu wyszukiwarka allegro nie znajduje moich ogłoszeń?
I to niezależnie czy wyszukuję szczegółowo po parametrach czy wpisuję "Opony letnie Michelin Primacy 4 205/55R17 91 V rant ochronny" w wyszukiwarkę główną. Nie widzi mojego ogłoszenia zarówno z allegro jak i allegro lokalnie. Parametry podane prawidłowo. Literówek w temacie nie ma. Czemu nie widać? Pozdrawiam
Nie wiem czy można podać linki:
Cześć @Yanoseek, sprawdziłem i wyszukuje mi Twoje oferty zarówno w Allegro jak i na Allegro Lokalnie 🙂
Cześć.
Wpisuję: Opony letnie Michelin Primacy 4 205/55R17 91 V rant
i otrzymuję wynik wyszukiwania: https://allegro.pl/kategoria/do-samochodow-osobowych-letnie-257689?string=Opony%20letnie%20Michelin%...
Jedna strona z wynikami, wyświetla 15 ogłoszeń, choć pokazuje, że znalazło 189 ofert. I nie ma tam moich ogłoszeń. Czy jest wśród tych 174, które znalazło, lecz ich nie wyświetla?
Twoja oferta znajduje się tutaj, kliknij proszę "Porównaj 213 ofert":
Co muszę zrobić, by ogłoszenie było widoczne wśród tych 15stu? Bo zakładam, że jeśli ktoś szuka tych opon w cenie do 1000 PLN to nie będzie ich szukał w ogłoszeniu gdzie są po 1771 PLN.
@Yanoseek Głównym czynnikiem widoczności jest tutaj rodzaj posiadanego konta. W twoim wypadku jest to konto zwykłe, które pozwala jedynie na sprzedaż za pośrednictwem Allegro Lokalnie. Na Allegro.pl priorytetem są oferty od kont firmowych.
Niestety też mam wrażenie że wyszukiwarka źle działa. Wystawiłem tzw. całości pocztowe, żeby je wywołać należałoby wpisać pełną prawidłową frazę oferty. Nikt w to nie trafi. Loteria. W zasadzie po wpisaniu numeru znaczka [gdy się jest na filatelistyka-polska-numer znaczka (Fi)], powinno już odnaleźć ofertę, no bo jak inaczej. Tak się niestety nie dzieje! Wiele razy próbowałem więc proszę nie pisać, że wszystko jest OK.
@P-I-K-S Czy jesteś w stanie podesłać linki do ofert o których wspominasz?
Sprawdzę to.
@P-I-K-S ta oferta jest widoczna po wpisaniu fi 3411, ale nie w kategorii Filatelistyka > Polska, ponieważ Twoja oferta jest wystawiona w podkategorii Całości i całostki > Polska.
Gdy zaznaczysz tylko podkategorię Polska, widoczna jest jedynie oferta wystawiona bezpośrednio w kat. Allegro Lokalnie > Kolekcje i sztuka > Kolekcje > Filatelistyka > Polska > 1991 - 2000.
Zgłosiłam to już do zespołu Allegro Lokalnie, być może uda się połączyć te kategorie.