Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie, a dlaczego, masz własne konto bankowe, masz własne konto Allegro i dane muszą być takie same.
Czyli wszystko powinno przejść bez problemu bo no trochę sobie pozbierałem i już się przestraszyłem że pieniądze zostaną zwinięte pod dywan. Dziękuję bardzo za odpowiedź
To błąd, konto należy aktywować przed wystawieniem na sprzedaż, zawsze może coś pójść nie tak i co zrobisz?https://help.allegro.com/sell/pl/c/konto-do-wyplat
Tak ja konto miałem aktywowane już wcześniej normalnie robiłem wcześniej wypłaty po 100 zł czy coś w tym stylu w tym czasie tylko że to dodatkowa weryfikacja i payu kazało wysłać mi dowód osobisty
@Client:122880064 taka dodatkowa weryfikacja tożsamości może być przeprowadzona przez operatora płatności w związku z ustawą z dnia 1 marca 2018 r. o przeciwdziałaniu praniu pieniędzy oraz finansowaniu terroryzmu. Wymagany dokument możesz załączyć w zakładce Ustawienia Wypłat. Po sfinalizowaniu weryfikacji przez operatora wypłaty będą ponownie aktywne, skąd będziesz mógł zlecić wypłatę środków.
czyli jeżeli nie mam skończonych 18 lat to tak i tak weryfikacja powinna przejść pozytywnie