Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wszystkich sprzedawców,
Mam dwa pytania.
Pierwsze dotyczące opłaty abonamentowej. Czy jeżeli założyłem drugie konto, i obydwa powiązałem ze sobą, to do nowo założonego obowiązuje konieczność wykupienia nowego abonamentu? czy wystarczy jeden abonament do kilku kont figurujących pod tym samym numerem NIP?
Drugie dotyczy pobrania opłaty za abonament. Chodzi o to, że nie mam jeszcze na koncie allegro żadnych zysków ze sprzedaży więc nie mam również środków, które może allegro pobrać za wykupiony abonament. Co się stanie jeśli ta sytuacja się utrzyma przez następne 30 dni? czy będę mógł dokonać opłaty przelewem czy może allegro samo potrąci środki z mojego prywatnego konta firmowego, które wcześniej podałem do rozliczeń konfigurując konto sprzedawcy?
dziękuję z góry wszystkim chcącym poświęcić choć chwilę na odpowiedź na moje pytanie 😉
pozdrawiam
@UteMark Wykupienie abonamentu nie jest obowiązkowe, więc nie musisz go opłacać na drugim koncie, jeśli nie jest Ci potrzebny. 🙂, Chyba że pytasz o jednostkową opłatę transakcyjną, to będzie ona pobierana na koncie, bez aktywnego abonamentu.
Nie potrącamy środków z prywatnego konta. Jeśli będziesz miał zaległości, może opłacić je w ten sposób.