anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy inna firma może brać moje kody Ean?

ArtDesigners
#7 Wielbiciel#

Witam mam zarejestrowane swoje kody ean, jestem producentem i nikt inny nie ma moich produktow. Ja wystawiam dajmy na to produkt X o opisie X i danych X a moj kod ean to G. Inna firma wystawia produkt Y o danych Y i opisie Y z moim kodem ean G. Co w takiej sytuacji mogę zrobić?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kostas11
#21 Demiurg#

@ArtDesigners może brać kody bo są przypisane do produktu, ale jak podszywa się z innym produktem pod Twój to pozostaje Ci zgłaszać, zgłaszać i walczyć nic innego nie zrobisz 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

ArtDesigners
#7 Wielbiciel#

da radę coś wywalczyć prawnie? jako czyn nieuczciwej konkurencji o wprowadzanie w błąd konsumenta. Jednak płacę za te eany, zeby trzymały się jednego produktu

oznacz moderatorów

budowlaniec2019
#10 Popularyzator#

Jeżeli pobierze zdjęcia i opisy z udostępnionego przez Ciebie produktu i będzie oferował to na swojej aukcji to nikt palcem nie kiwnie, nawet szkoda czasu na zgłaszanie.

oznacz moderatorów

ArtDesigners
#7 Wielbiciel#

niestety firma sprzedaje całkiem inna rzecz, która nie wyszla spod moich rąk

oznacz moderatorów

budowlaniec2019
#10 Popularyzator#

Jeżeli ma inne zdjęcia i opisy możesz zgłaszać, ale jak odepną za którymś razem to znowu się podepnie z nową aukcją i tak do usr.. śmierci 😁  Jeżeli robi to na Twoich zdjęciach i wysyła coś innego to nic nie zrobisz. Mało tego, jeżeli masz włączone promowanie to automatycznie promujesz tego delikwenta.

oznacz moderatorów