Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam zarejestrowane swoje kody ean, jestem producentem i nikt inny nie ma moich produktow. Ja wystawiam dajmy na to produkt X o opisie X i danych X a moj kod ean to G. Inna firma wystawia produkt Y o danych Y i opisie Y z moim kodem ean G. Co w takiej sytuacji mogę zrobić?
@ArtDesigners może brać kody bo są przypisane do produktu, ale jak podszywa się z innym produktem pod Twój to pozostaje Ci zgłaszać, zgłaszać i walczyć nic innego nie zrobisz 😞
da radę coś wywalczyć prawnie? jako czyn nieuczciwej konkurencji o wprowadzanie w błąd konsumenta. Jednak płacę za te eany, zeby trzymały się jednego produktu
Jeżeli pobierze zdjęcia i opisy z udostępnionego przez Ciebie produktu i będzie oferował to na swojej aukcji to nikt palcem nie kiwnie, nawet szkoda czasu na zgłaszanie.
niestety firma sprzedaje całkiem inna rzecz, która nie wyszla spod moich rąk
Jeżeli ma inne zdjęcia i opisy możesz zgłaszać, ale jak odepną za którymś razem to znowu się podepnie z nową aukcją i tak do usr.. śmierci 😁 Jeżeli robi to na Twoich zdjęciach i wysyła coś innego to nic nie zrobisz. Mało tego, jeżeli masz włączone promowanie to automatycznie promujesz tego delikwenta.