Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie,
Jakiś tydzień temu założyłem firmę oraz konto firmowe allegro i chciałem zacząć sprzedaż w modelu dropshipingu. Wszystko udało się poprawnie zweryfikować pod względem tożsamości, konta bankowego i konto było gotowe do wystawienia pierwszej oferty. Kiedy dodałem pierwsze produkty do sprzedaży od razu zostałem poinformowany na mailu, że konto zostało zablokowane i jest potrzebna ponowna weryfikacja, w której allegro poprosiło mnie o wysłanie dowodu osobistego, selfie z widocznym dowodem, zdjęcie towaru oraz umowę z hurtownią. Wysłałem wszystko jak należy. W odpowiedzi dostaje jedynie, że mam pokazać dowody zakupu produktów które będę sprzedawał. Kiedy odpiszę, że będę działał w modelu dropshipungu i faktury/dowody sprzedaży dopiero będę posiadał kiedy kupujący coś kupi to dostaje odpowiedź "Nie mogę zdjąć ograniczeń - wiąże się to z ryzykiem niebezpieczeństwa przyszłych transakcji." Czy jest szansa, żeby odblokować konto albo co robić dalej?
Szczerze, nie widzę szans.
Ale nie rozumiem wszystko o co mnie prosili wysłałem, a też na koncie nie było złych ocen, lub akcji z nie wysyłaniem towaru bo od razu zablokowali automatycznie