Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam status nowicjusz a na allegro już dwa lata. Chciałbym założyć temat o armagedonie. Ja walczę w armagedonie z diabłem od 10 lat i mam objawienia. Wśród handlu na allegro interesują mnie wszystkie produkty armagedonowe, np. fasola z puszki;świece;lak do pieczęci; dewencjonalia.
Czy ktoś poza mną handluje towarami z przyczyn wojny z Diabłem podczas armagedonu? To są specyficzne towary, można nawet osobny sklep otworzyć.
1. To czym można handlować powiązanego tematycznie, jest już dawno dostępne na aukcjach Allegro.
2. Wiele rzeczy jest zakazanych, dlatego tematycznie odesłałem Ciebie do Meksyku.
3. W zasadzie nie wiesz o czym piszesz, dlatego jest to najlepsza droga do tego aby jedyną osobą, która będzie mogła ci pomóc to egzorcysta.
4. Za świnie dorwie Ciebie sanepid, a może być gorzej.
Ja nie jestem rzeźnikiem by ubić świnie czy inne zwierze. Ja z wykształcenia jestem matematykiem. A rmagedon karze mi załorzyć gospodarstwo na mojej zagrodzie (mam wszystkie budynki) które jest ajk manufaktura średniowieczna. Powinienem robić nalewki wina kompoty i przepisy na moidzie.
By to osiągnąć muszę być dogadany z gildiami, sanepidem i całym krajem. Wszystko zgodnie z prawem.
Już kiedyś była taka firma"armagedon" i upadła. Ja uważam że powinny być gospodarstwa na zasadzie manufaktur którymi rządzi Gildia. Chciałbym założyć takie gospodarstwo. Świnie pasane są na zagrodach gdzie są szczęśliwe , a nie w trzodni, i mają tylko naturalne jedzenie tak jak się hodowało zwierzęta w latach średniowiecza. Umiem takie coś robić. Przecież to najlepsze mięso a zwierze jest hodowane w zgodzie z natura i Bogiem, a nie szatańska produkcja masowa. Ja z tego ma cenne którym się walczy z Diabłem. Ja jestem świętym i święcie chce prowadzić coś takiego.
Wszystko zgodnie z prawem. Potem byłyby najlepsze produkty an allergo takie jak się uprawiało w latach początek XXw. Nie zalerzy mi na zysku to oni, święci żądają.
Uważam że handel i tak mi wyjdzie. Chcę też posiać łąkę bo nikt poza niewielu nie wie co to łąka; ja wychowany jestem na wsi. Wtedy jest najlepszy miód.
Mnie interesują na allegro towary armagedonowe. takie jak miód od picia, kompoty, pasztety z królika, przetwory i dziczyzna. Nie ma takiej firmy która by wariunkii handlu w zgodzie z armagedonem i prawami jakie on ma;;; ja to umiem
W ogóle to pierwszy interes jest to koguta zatrudnić na eteat by piał mi codziennie o 5:47. Bo wtedy kończy sssię wojna przegrywanie z Diabłęm. Kontrakt będzie miał do czterech zapieńpiać ranno. Mieć ze hgfatrzy nioski to jajka jsą
mało kto armagedon umie bo to Objawienie przyjśśćć musi; walenie niepisane;
znaczy że walisz armagedon i niewzgodzie żyjesz
;wy nic nie rozumiecie
Forum Allegro jest dla poważnych ludzi ja tu jaj armagedonowych nie chce robić
Potem jak te gospodarstwa cechowe powstaną to nieziemskie jaja są bo inaczej armagedon nie umie.. wstążko ty wątpliwcze
Ja za trzy lata otfieram manufakture w moim gospodearstwiae ni wsi gdzie mieszkam. Hodowla prawdziwyh=ch świń i przetworów. wszystko zgodne z Cechem i sanepidem bo tam jetst rzeźnik i wszytskie zawody. Ja hcce się zaprzyjaśnić z nimi. Produkować też będę prawdziwy pieprz (nikt nie pamięta przepisu) i sól.
Czyy zgodnie z prawem możn a tym handolować an allegro?