Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem konto w grze, kupujący chce zwrotu pieniędzy, ma do tego prawo jeśli jestem prywatną osobą? W grze mogłem przez ten czas stracić wiele, więc pełnego zwrotu konta nigdy nie dostane i nie chcę zwrotu tylko zostawić gotówke, w prawie allegro jest napisane, że to moja kwestia czy dokonam zwrotu, jak to wygląda końcowo?
@Cornalledo A z jakiego powodu chce zwrócić? Bez podania przyczyny - nie może, bo jak sam napisałeś nie jesteś firmą.
Napisał, że bez podania przyczyny chce zwrócić konto, jeśli konto zostało załóżmy sprzedane nielegalnie ponieważ konto przekroczyło lvl, który można było sprzedać, to czy to może być argumentem zwrotu? (wiedział, że również nielegalnie kupuje to konto)
@Cornalledo Jak sprzedałeś coś co nie można sprzedać to nie widzę podstaw do zwrotu.
Ponieważ "w prawie allegro jest napisane, że to moja kwestia czy dokonam zwrotu, jak to wygląda końcowo?" w przepisach "prawa" allegro nie wolno sprzedawać dostępu do takich gier o jakich chyba piszesz 😉 Kupujący może ewentualnie zgłosić próbę oszustwa 😉 Jeśli to gra, która w licencji posiada zapis pozwalający jej odsprzedaż to kupujący może złożyć reklamacje z tytułu ukrytych wad a Ty będziesz musiał je usunąć jeśli uznasz reklamację 😉
Czyli nie muszę się martwić zbytecznie o możliwość oddania pieniędzy dla kupującego? Na koncie mi nie zależy 😛
@Cornalledo To już leży w kwestii dobrej woli Allegro i tego kto z was ma lepsze argumenty, Ty czy kupujący 😉
@Cornalledo Ma prawo do zwrotu w ramach reklamacji, jeżeli otrzymał rzecz niezgodną z opisem aukcji. Prawo do zwrotu bez podania przyczyny ma wtedy, gdy w swojej ofercie, w zakładce Zwroty podałeś czas na odstąpienie od umowy.