Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pytanie jak w tytule.
Mam obsługę konta i pełnomocnictwo do niego ale nie jestem i nie będę jego właścicielem. No chyba że bank pozwoli na przeniesienie podstawowych praw na moją osobę.
Jednak na chwilę obecną zmieniłem metodę płatności bo moje stare konto już nie istnieje i Allegro czeka na przelew autoryzacyjny ode mnie.
Raz, że mam problem z jego wykonaniem bo formularz płatności przekierowuje do bankowości komputerowej a nie mobilnej, czyli nie otwiera się w ogóle aplikacja banku (internetowa została omyłkowo zablokowana)
Dwa, że przelew ten nie będzie na moje dane ale na dane innej osoby zameldowanej pod moim adresem.
Czy to w ogóle przejdzie?
@rafnov Nie, takie coś tu nie funkcjonuje, kont musi być na Twoje dane i żadnej płatności nie zweryfikujesz jak będą się różniły dane właściciela i na przelewie 😞
To co będzie jak coś wystawię i będzie numer konta: starego / nieistniejącego / zablokowanego?
@rafnov Jak będzie nieistniejące zablokowane to śrdoki wrócą do AF i tam będą leżały do osran..śmierci.
@rafnov nie możesz wystawiać z czyjegoś konta, upoważnienie nie ma tu znaczenia, załóż se konto na swoje dane i wystawiaj 🙂
Ostatnia wypowiedź przypomina mi pytanie jakiegoś "ano ni ma": czy można kupić to przez kuriera? 😄
Se nie założę, bo nie mam takiej możliwości. W innym wypadku bym o to nie pytał.
Czyli innymi słowy: nie mam konta w banku, to nie mogę sprzedawać z płatnościami Allegro... No cóż, na wszystko jest... NÓŻ 😄