anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy można włączyć przypomnienie o ocenie dla kupujących?

rudybart
#10 Popularyzator#

Czy jest w allegro opcja za pomocą której można przypomnieć/poprosić kupujących o wstawienie oceny za transakcję, mam już ponad 11 transakcji a tylko 3 oceny, pytam bo zależy mi na zdobyciu możliwości wysyłek "smart".
Pozdrawiam

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

mdrogeria
#21 Demiurg#

@rudybart allegro przypomina kliemtom  ,sam nic nic rób bo skutkiem ubocznym może być ocena nie do końca taka jakbyś sobie życzył .

oznacz moderatorów

rudybart
#10 Popularyzator#

@mdrogeria dziękuję, tak podejrzewałem i dlatego nic sam nie robiłem tylko napisałem tutaj, w takim razie czekam na oceny, sprawdziłem teraz, mam 10 transakcji i tylko 3 oceny od kupujących, dziwnie, ja staram się od razu ocenić transakcje ale może tak to wygląda od strony sprzedawcy 

oznacz moderatorów

Sojiro
#12 Orędownik#

Radziłbym się przyzwyczajać 😛 Odzew na poziomie 30% to całkiem niezły wynik 😄

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

Możesz wysłać ale to potrafi tylko pogorszyć sprawę i zamiast braku opinii dostaniesz taką jakiej byś nie chciał dostać.

oznacz moderatorów

JuSu_com_pl
#7 Wielbiciel#

Też tego ostatnio szukałem i znalazłem takie fajne narzędzie oprócz automatycznych próśb o wystawienie oceny oferuje dużo dużo więcej http://niezbedniksprzedawcy.pl?ref=8Vpv6

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie trzeba żadnych dodatkowych przypomnień, Allegro przypomina a jak za dużo to może skutek być odwrotny.

oznacz moderatorów