Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
muszę iść do szpitala na dwa tygodnie, szukam sposobu jak zawiesić własne konto na ten czas.
Nie pytam o ręczne wycofanie wszystkich ofert 🙂
@medran niestety tylko zakończenie grupowe wszystkich ofert , ALE w dalszym ciągu masz obowiązek odpowiadać na wiadomości od klientów oraz udzielać się w dyskusjach .
można zakończyć gdzieś wszystkie jednym kliknięciem?
@medran Napisz do Allegro, może zawieszą ci konto. Mogą to zrobić jeśli zechcą.
Nie masz kogoś co by to ogarnął!🤔
Nie, nie mam. A nawet gdybym miała, nie byłoby to sprzeczne z regulaminem Allegro? Jeśli nie ma wyjścia zakończę oferty. Dzięki
@medran Żeby zamknąć wszystkie oferty wchodzisz > moje oferty > na dole po lewej wybieracz liczbę ile ma się wyświetlić (jak wszytkie to liczbę większą od liczby ofert), max 1000 > na górze nad ofertami masz kwadracik "zaznacz wszystkie" > zaznaczasz > wyskoczy Ci na dole zielony pasek z opcjami > wybieraz "zakończ" > gotowe. Akcje będziesz przez 60 dni miała w zakładce "zakończone", w tym czasie możesz je wznowić, potem trzeba wystawiać od nowa.
Jak masz więcej niż 1000 aukcji, cały proces trzeba powtórzyć.
niby czemu "ktoś to ma ogarniać" ? Dlaczego Allegro zmusza do pracy osoby będące na zwolnieniu lub urlopie, a Ty sugerujesz całkowitą zgodę na takie praktyki?
@AGLOPRIMA2 A Ty pewnie jesteś na Allegro 3 dni i jeszcze nie wiesz, że tu wszystko jest robione od d... strony. Tak sobie wymyslili regulamin, aby było dla nich dobrze. A każdy wystawiający na Allegro ten regulamin akceptuje. Pisanie, narzekanie jest tylko dla nas. Niczego to zmienia. Jak się z tym pogodzisz to unikniesz stresu i będziesz żył dłuzej. ( No i oczywiście nie palił i pił mleko )
W odróżnieniu od Ciebie sprzedaję na All od przeszło 14 lat i pamiętam czas gdy od kupującego wymagało się minimum myślenia przy kupowaniu. Urlop wyświetlany na aukcji znaczył, że sprzedawca był na urlopie, a nie odpowiadał na wiadomości. Ocena dotyczyła zarówno klienta jak i sprzedawcy, a Super sprzedawca miał znaczenie.
No ale "akceptując regulamin" pozwoliliśmy sobie zostać niewolnikami.
Miłego dnia życzę
@AGLOPRIMA2 No ale "akceptując regulamin" pozwoliliśmy sobie zostać niewolnikami.
Czyli tak jak napisałem możemy tylko ponarzekac na forum, co niczego nie zmienia, a niepotrzebnie stresuje
Ale ja nie mówię że tak powinno być tylko mówię jak jest.😁