Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam zawieszoną działalność i jeżeli nie uaktywnię aukcji w ciągu 60 dni to wszystkie przepadną, a na nowych zasadach nie wystawię już swoich produktów. Nie chciałabym tego, bo być może w przyszłości odwieszę działalność i będę chciała nadal sprzedawać na allegro. Można aukcję odblokować chociażby na 1 godz. ?
@InternetowySkarb technicznie masz możliwość wznowienia tych ofert, ale obawiam się, że może to się wiązać z jakimś prawnym naruszeniem jeśli działalność jest zawieszona.
Nie mogę udzielić porady na ten temat, więc najlepiej jeśli skonsultujesz to z kimś, kto zajmuję się księgowością.
Dodam, że my nie mamy możliwości wznowienia tych ofert oraz że po 60 dniach oferty trafiają do archiwum, więc nie przepadają.
Możesz też pobrać plik z Twoimi ofertami z zakładki Mój asortyment, aby w razie wznowienie działalności, łatwiej wystawić oferty. W tym artykule znajdziesz informacje na ten temat.
Możesz zaryzykować i wystawić swoje pozycje na krótki najlepiej z podniesionymi cenami by nikt nie był nimi zainteresowany a po chili je zakończyć .
Własnie o tym myślę,ale nie chciałabym ponieść potem kary finansowej za naruszenie przepisów, jeżeli allegro to sprawdzi.
@CyberSmaczki wystawiać aukcje możesz, nie możesz nic sprzedawać, daj cenę 9999,99 i nikt nic nie kupi, a jak kupi, to będziesz miała czym zapłacić kare w US i zaległy ZUS😉
@InternetowySkarb o co chodzi z tymi starymi/nowymi zasadami. Nie wiem czy będziesz wstanie wznowić na starych zasadach.