Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam czy mogę nie płacić prowizji gdy sprzedałam przedmiot ale nie doszło ostatecznie do zakończenia transakcji nie koniecznie z winy kupującego czy jednak Allegro zeruje właśnie ma takich osobach i potem będą mnie straszyć sądem za brak wpłaty za nic .....?
Raczej będą straszyć. O zwrot prowizji wystąpiłaś? Odwołanie złożyłaś?
@Marleeejova co to znaczy- nie koniecznie z winy kupującego? gdzie to było na A lokalnie? była wpłata i zwróciłaś?czy w ogóle nie było wpłaty.
No bo do zakończenia transakcji doszłoby z mojej przyczyny nie wysłania towaru pieniądze zwrócone no ale co z prowizja ?? Nie chce płacić aż 250 zł za coś czego w sumie nie sprzedałam to jest trochę takie wymuszanie pieniędzy na niewinnych naiwnych ludziach
@Marleeejova Ooooo- to konto już zawieszone.
@Marleeejova Ta kwota to prowizja za usługi Allegro, a nie "żerowanie" i "wymuszanie pieniędzy od niewinnych, naiwnych ludzi".
Możesz, nikt cię nie zmusi 🙂 Najwyżej zablokują ci konto, a komornik poprosi o zwrot kasy 😛
Odklikaj zwrot prowizji (lub odwołanie) i tyle.
Ok tak zrobię dzięki
@Marleeejova Lepiej złóż wniosek,poczytaj jak to zrobić:https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/oplaty-i-cenniki/jak-odzyskac-prowizje-od-sprzedazy-rabat...