Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Mam pytanie czy mogę określić indywidualną politykę zwrotów oraz dołączyć link do zwrotów zewnętrznej firmy? Chciałbym korzystać z modułu furgonetki.
Pozdrawiam
@DrooopShope Musisz wypełnić zakładkę Zwroty. W tej zakładce masz miejsce na dodatkowe informacje. Nie mogą one być niezgodne z regulaminem Allegro i prawem.
@DrooopShope, polityka zwrotów musi być spójna, dlatego musisz wypełnić warunki zwrotu i podpiąć je pod ofertę.
Możesz rozwinąć, co masz na myśli, mówiąc o "dołączaniu linku do zwrotów zewnętrznej firmy"?
W swoim sklepie wysyłam przesyłki za pośrednictwem furgonetki i ostatnio utworzyli panel zwrotów. Chciałbym udostępnić klientom na innym koncie możliwość również dokonywania zwrotów przez furgonetkę. Czyli musiałbym gdzieś udostępnić link do zwrotów.
W swoim sklepie wysyłam przesyłki za pośrednictwem furgonetki i ostatnio utworzyli panel zwrotów. Chciałbym udostępnić klientom na innym koncie możliwość również dokonywania zwrotów przez furgonetkę. Czyli musiałbym gdzieś udostępnić link do zwrotów.
pozdrawiam!