anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy mogę prosić o pomoc - popełniłem błąd - jestem nowym sprzedającym

vsk1com
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, mam ogromną prośbę - popełniłem błąd i ogromnie proszę o pomoc.

Podczas wystawiania tego samego produktu (wystawiałem te same buty - tylko o w innych rozmiarach) popełniłem błąd, ponieważ miałem zaznaczone WYROŻNIENIE na pierwszej aukcji (na pierwszym rozmiarze), który rzeczywiście chciałem wyróżnić. A teraz wyróżniony mam każdy rozmiar - z puli moich 100 darmowych wyróżnień - czy mogę prosić o cofnięcie? Teraz już wiem, że trzeba odznaczać wyróżnienie, przy wystawianiu tego samego... Bardzo proszę o pomoc - chciałbym się rozwijać, a tak kilka wyróżnień przepadnie...

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @vsk1com. Jeśli chcesz masowo wyłączyć wyróżnienia w swoich ofertach, to przejdź do zakładki Mój asortyment i zaznacz wybrane oferty. Na samym dole pojawi się zielony pasek zadań. Kliknij w Promowanie > Wyłącz opcje promowania. 

Skonsultuję kwestię wykorzystania darmowych wyróżnień i niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

vsk1com
#7 Wielbiciel#

Okej, tylko czy jeśli je teraz wyłączę to dostane te 6 wyróżnień? - tak wiem popełniłem błąd, to moja wina. Człowiek uczy się na błędach.

oznacz moderatorów

vsk1com
#7 Wielbiciel#

Co powinienem zrobić by odzyskać te wyróżnienia? Natychmiast je wyłączyć?

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@vsk1com, konsultuję to - wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

vsk1com
#7 Wielbiciel#

Jasne, czekam.. To bardzo ważne dla mnie.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@vsk1com, niestety wyróżnienia, które aktywowałeś przez pomyłkę, zostaną pobrane z puli darmowych wyróżnień i nie możemy ich przywrócić - upłynęło zbyt dużo czasu od ich włączenia. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów