Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam czy musze przyjąć zwrot od klienta jeżeli jestem prywatnym sprzedawca a klient chce zwrócić bo myślał ze produkt jest oczyszczaczem powietrza i nawilżaczem w jednym. Chodź w opisie jest dokładnie napisane ze to oczyszczać powietrza
@darksen11 nie musisz skoro było napisane że to tylko oczyszczacz powietrza ale reklamację klienta musisz odrzucić do 14dni od złożenia inaczej z automatu ją uznasz
Ok dzięki bo właśnie kupujący założył mi sprawę na allegro i odpisałem ze nie przyjmę zwrotu
Odpisz także w dyskusji że ponieważ złożył reklamację na niezgodność towaru z umową bo myślał że urządzenie jest oczyszczaczo nawilżaczem a w opisie pisalo o samym oczyszczaczy reklamacje uznajesz za bezzasadną i odrzucasz. Potem wklej screeny z wiadomości że pisze że chce oddać bo to nie oczyszczaczo nawilżacz czy co tam za kwity masz
@darksen11 napisał(a):
Ok dzięki bo właśnie kupujący założył mi sprawę na allegro i odpisałem ze nie przyjmę zwrotu
@darksen11 zrób jak napisał @az1rael
jako prywatny sprzedawca nie masz obowiązku przyjmowania odstąpień ale reklamacje trzeba rozpatrzyć
Pamiętaj tylko by odpowiadać w dyskusji terminowo max 24h bo to może być pretekstem do kar ze strony allegro.
Jak składa reklamację na niezgodność to nie jest zwrot, więc musisz ją rozpatrzyć.