anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy na Allegro mogę sprzedać konto Steam?

Client:46243464
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry, szukałem już w wielu miejscach odpowiedzi i nigdzie nie mogłem znaleźć. Moje pytanie - czy można sprzedać na serwisie allegro konto steam, ponieważ chciałem sprzedać moje jedyne konto. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

markam43
#13 Ambasador#

@Client:46243464 Towary zakazane;

Jakiekolwiek formy stałego lub czasowego dostępu lub korzystania z konta lub innego zbioru zasobów (zbliżone do kont) w jakimkolwiek serwisie internetowym, programie lub aplikacji, umożliwiającego obsługę i granie w gry komputerowe, gry na konsole lub gry mobilne lub obejmujące inne funkcjonalności i usługi związane z tymi grami, takie jak ich nabywanie, instalacja, przechowywanie, recenzowanie, śledzenie statystyk, jak np. Steam, Epic Games Store, GOG, Ubisoft Connect, Origin, PlayStation Network, Xbox Live. Zakaz, o którym mowa w niniejszym pkt. 42. nie dotyczy sprzedaży kont lub innego zbioru zasobów w jakimkolwiek serwisie internetowym, programie lub aplikacji, które umożliwiają korzystanie wyłącznie na zasadzie klienta wyłącznie z gier komputerowych, albo gier na konsole lub gier mobilnych, z których korzystanie jest w każdym czasie nieodpłatne dla wszystkich osób;

Jeśli masz wątpliwości, możesz dopytać Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=a2f3ea49-2579-47d5-87f4-6d96a42e3e86&subjectId=ae7b20da-e...

oznacz moderatorów