Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, Czy po 31 sierpnia mogę w ofertach zamieścić informację, że jestem na urlopie?
Dla mnie ta zmiana z kasowaniem urlopu kompletnie nie ma sensu. Chce, aby sprzedaż normalnie szła, jak wróce z urlopu to popakuje wszystko i wyślę.
ok, dzięki. Annas, mam jeszcze pytanie, przykładowo wchodzę w dany temat i chcę coś napisać od siebie, ale nie odpowiadać komuś. Mogę jedynie komuś odpowiedzieć. Coś w ustawieniach muszę zmienić? Ty odpisując mi kliknąłeś "odpowiedz"?
Odpowiedzi są publiczne, ale możesz wstawiać odnośniki do konkretnych osób pisząc znak @ i wybierając z rozwiniętej listy nick uczestnika dyskusji. Np. @polcia56 Zostaną powiadomieni że ich wspomniałeś w dyskusji.
Możesz przywołać też dowolną osobę jeżeli znasz jej nick. Musisz zacząć pisać go po znaku @
Jeżeli chcesz przywołać moderatorów - wybierz OZNACZ MODERATORÓW.
a jeżeli po prostu chciałbym napisać w jakimś temacie coś, nie przywołując nikogo, ani nie odpowiadając komuś. Czy jestem w stanie to zrobić? wiesz co mam na myśli?
@polcia56 możesz to zrobić pisząc jako odpowiedż pod pierwszym postem i nie wywołując nikogo. Wówczas Twój post pojawi sie jako ostatni na dole
I tak każdy co zajrzy tu to przeczyta i może się odnieś.😂