Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jak wystawię produkt do sprzedaży kup teraz i w międzyczasie uda mi się go sprzedać ale nie poprzez allegro i będę chciał zamknąć/zakończyć aukcję to czy są jakieś opłaty? na tą chwilę wiem, że jak sprzedam to zapłacę prowizję od sprzedaży i to jest dla mnie jasne, ale co jak towar wycofam, bo uda mi się go sprzedać poza allegro?
Jest to niezgodne z regulaminem Allegro wiec jest dojdzie do takiej sytuacji to nie muszą Ci zwracać prowizji ani jakichkolwiek innych opłat.
Proszę zignorować moją poprzednią wypowiedź 🙈 myślałem że chodzi o sytuacje w której ktoś kliknie KUP TERAZ a towaru już nie masz.
no właśnie coś mi tu "nie grało" hehe
Prowizji od sprzedaży nie, ale promowanie wyróżnienie itd. nie zwrócą jakby co!
Co do opłat to bezzwrotne są np.opłata za wystawienie (o ile występuję tam gdzie wystawiasz) oraz opłaty za wyróżnienie czy promowanie (o ile z nich korzystasz) ,innych kosztów nie powinno ci allegro naliczyć jak zakończysz aukcję przed jej planowanym końcem .
dzięki za odpowiedź - opłata za wystawienie w moim przypadku nie występuje, tak samo nie wyróżniam i nie promuję, chcę wystawić na allego lokalnie i o ile się nie mylę to przeczytałem tam, że aukcja nie ma "czasu trwania", jedynie jak sprzedam produkt to zapłacę prowizję, czyli na to wychodzi, że jak wystawię produkt a sprzedam poza allegro i będę chciał tą konkretną aukcję wycofać/zamknąć to nie powinienem ponieść kosztów