Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, ja mam pytanie co mam zrobić gdy chciałam kupić suszarkę na **piiip**, ale sprzedawca powiedział że wystawi na na allegro lokalne i że wyślę mi do tego linka, i tak też zrobił ale weszłam w tego linka i było wszytko dobrze, więc zapłaciłam blikiem i czekam i czekam ale ciągle mi się strona ładuje i pisze mi że mam potwierdzić zakup w aplikacji (potwierdziłam już) i nawet po kilkunastu minutach czekania aż strona załapie to że już potwierdziłam płatność wyszłam z strony i napisałam do sprzedawcy że coś jest nie tak, to mi odpisał ze nie potwierdził na czas zakupu i że on to musi potwierdzić jak ja kupuję a ma na to mało czasu i że pieniądze mi się zwrócą, jak na razie się nie zwróciły a ta akcja trwa już 3 dni, ale na następny dzień od „zakupu” postanowiłam że spróbuję to kupić drugi raz ale gdy sprzedawca będzie przy telefonie, i niby był ale znów nie potwierdził i mi znów zabrało pieniądze z konta (to było już łącznie 1400zł więc nie mało) i nie wiem co mam z tym dalej zrobić,
więc moje pytanie brzmi tak: Czy sprzedający musi potwierdzić zakup? I czy nie zostałam oszukana?
Zostałaś oszukana i to dwa razy na to samo. Teraz to możesz iść co najwyżej na policję, zobacz ile takich osób tu pisze co miały identyczna sytuację.
Nic nie musi potwierdzac
samo wystawienie oferty oznacza ze chce sprzedać
Ale to była płatność poza platformą - to teraz najlepiej się oflagować .
Sama się pozbawiłaś zabezpieczenia podejmując taką decyzję ,
Te bliki i qr pozbawiają ludzi rozsądku - klika się szybko bezboleśnie i oszuści mają żywą kasę a ty już nie !