Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Opiszę zdarzenie:
w nocy 02.04.2021napisał do mnie kupujący
Client:100103831
ta wiadomość jest na mojej poczcie allegro,
poprosił mnie o kontakt e-mail
wiadomość była w jęyzku polskim bez podpisu z imienia i nazwiska,
następne wiadomości były pisane już w jęyzku angielskim także bez podnisu nadawcy wiadoemosci
nadmienię iż od ponad ośmiu lat mieszkam w raz ze swoją rodziną w niemcyech
Teraz dodam parę zdjęć ze zrzutów korespondencji:
@ahab201 Nie wiemy, obrazków nie widzimy, musi zatwierdzić moderator. Zasada jest taka , masz wystawione na Allegro, to wysyłasz po zapłacie przez kupującego, kasa na koncie, wysyłasz towar. Inaczej możesz zostać oszukany.
To wiem dla tego nie podjołem się wysyłki,
szkoda że nie widzicie zdjęc moglibyści też się pośmiać,
jakie mają pomysły
ja najczęściej korzystam z płatność PayPal to chroni sprzedawcę i kupującego
@ahab201 zdjęć nie widzimy 🙂 prześlij do allegro https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=25977234-0c4d-4e66-9f9c-e1f636189470
Fotki przesłałem nie wiem jak długo to potrwa
@ahab201 Niemal wszystkie tego typu podchody to próba wyłudzenia towaru bez wpłaty lub wyłudzenia pieniędzy. Nie odpowiadaj na takie wiadomości, nie wysyłaj swoich danych, nie wysyłaj towaru bez wpłaty, nie wierz w żadne zapewnienia o wpłacie i w żadne potwierdzenia przelewów, które mogą być fałszywe. Tylko widoczna kwota za towar w zakładce Allegro Finanse lub na Twoim koncie bankowym jest dowodem, że kupujący sfinalizował transakcję.
@ahab201, dzięki za Twoją wiadomość. To konto jest już zablokowane.
Dziękuję napewno ta osoba próbowała by z innymi,
a to było by nie fajne jeśli ktoś dał by się naciąć
Poydrawiam
Ktoś może mi wytłumaczyć co oznaczają punkty
jest to pozytywne czy negatywne??????
@ahab201, zapraszam Cię tutaj. 😊
Oznaczenie W punkt! to system oceny zawartości, pozwalający oddawać głosy na wiadomości, które Twoim zdaniem są najważniejsze, najtrafniejsze, najbardziej użyteczne lub po prostu zgadzasz się z nimi.